Privacy Policy

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΖΩΗΣ

Στην ομάδα της Estrella World Street Food εκτιμούμε ιδιαίτερα την ιδιωτική ζωή. Κατά συνέπεια δεσμευόμαστε να προστατεύουμε και τα δικά σας δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (τις πληροφορίες εκείνες που μπορούν να οδηγήσουν στην ταυτοποίησή σας) σαν να επρόκειτο για τα δικά μας προσωπικά δεδομένα.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με το πώς προστατεύουμε την ιδιωτική σας ζωή, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ: info@estrella.gr.

Ένα από τα δικαιώματά σας σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και ειδικότερα τον ΓΚΠΔ (Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων) είναι ότι πρέπει να ενημερώνεστε κάθε φορά που κάποιος φορέας επεξεργάζεται (συλλέγει, χρησιμοποιεί ή αποθηκεύει) τα προσωπικά σας δεδομένα – ή όπως είναι αλλιώς γνωστά, τα προσωπικά σας στοιχεία. Έχετε επίσης το δικαίωμα να γνωρίζετε τις λεπτομέρειες και τον σκοπό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Η παρούσα πολιτική περί ιδιωτικής ζωής περιγράφει τις πρακτικές της εταιρείας μας στον τομέα των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας www.estrella.gr και της χρήσης των επιγραμμικών μας εγκαταστάσεων. Ο υπεύθυνος δεδομένων, δηλαδή η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για θέματα που αφορούν την ιδιωτική σας ζωή, για όλες τις υπηρεσίες μας είναι ο Ιωάννης Καπετανάκης, η διεύθυνση του οποίου είναι:
Email: info@estrella.gr
Διεύθυνση: Παύλου Μελά 48 / Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: +30 2310 272045

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η χρήση και η κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων που μας διαθέτετε θα γίνεται αποκλειστικά και μόνον με τον τρόπο που περιγράφεται στην παρούσα πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

Πλοήγηση στην Παρούσα Πολιτική Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής (Περιεχόμενα)

 

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε

Το μεγαλύτερο μέρος των προσωπικών πληροφοριών που ενδέχεται να συλλέξουμε για σας μέσω της παρούσας ιστοσελίδας μας το παρέχετε εσείς εφόσον εσείς επιλέξετε να μας παρασχεθούν.

Προσωπικά δεδομένα τέτοιου είδους ενδέχεται να σας ζητηθούν όταν συμπληρώνετε ένα πεδίο (π.χ. για να υποβάλλετε υποψηφιότητα για θέση εργασίας, να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ή να συμπληρώσετε έντυπο με τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας καθώς και κάθε άλλο έντυπο ή αίτηση που θα «κατεβάσετε» μέσω ή από την ιστοσελίδα της Estrella World Street Food. Εάν μας στείλετε ηλεκτρονικά μηνύματα, τότε τα προσωπικά δεδομένα που θα επεξεργαστούμε εξαρτώνται από το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού σας μηνύματος.

Οι πληροφορίες που συγκεντρώνουμε από εσάς περιλαμβάνουν συνήθως τα ακόλουθα στοιχεία:
1. Ονοματεπώνυμο
2. Στοιχεία επικοινωνίας
α. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
β. Διεύθυνση κατοικίας
γ. Αριθμός τηλεφώνου
3. Ημερομηνία γέννησης
4. Πληροφορίες από λογαριασμούς στους οποίους μας παρέχετε σύνδεση
5. Τις απαντήσεις σας σε έρευνες και διαγωνισμούς που οργανώνουμε
6. Αποθηκευμένα στοιχεία
7. Πληροφορίες για τη συσκευή σας (τηλέφωνο ή φορητό υπολογιστή) που αφορούν το πως χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας
8. Σε περίπτωση που υποβάλλετε αίτηση υποψηφιότητας για εργασία θα σας ζητήσουμε και άλλες πληροφορίες (ανατρέξτε στο κεφάλαιο που αφορά τις προσλήψεις που ακολουθεί)
Συμβουλευτείτε τα κεφάλαια που ακολουθούν για να κατανοήσετε πως και γιατί χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές.

Ορισμένες ακόμα πληροφορίες διοχετεύονται σε εμάς κατά την πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα αυτή (π.χ. επισκέψεις που καταγράφονται μέσω των cookies). Για περισσότερες διευκρινήσεις, ανατρέξτε στο κεφάλαιο περί cookies που ακολουθεί.

Ανήλικοι (άτομα κάτω των 18 ετών)

Εάν είστε κάτω των 18 ετών, θα πρέπει να εξασφαλίσετε την άδεια του γονέα / κηδεμόνα σας πριν μας δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Θα χρειαστεί, σε αυτή την περίπτωση, να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα του γονέα ή του κηδεμόνα σας, ενώ ενδέχεται να σας ζητήσουμε και κάποια τεκμηρίωση που αποδεικνύει ότι, πράγματι, ο υπεύθυνος για την γονική μέριμνα έχει δώσει την συγκατάθεσή του.

Μηνύματα προώθησης

Συνήθως επικοινωνούμε μαζί σας για προϊόντα και υπηρεσίες για τα οποία έχετε εκφράσει ενδιαφέρον. Κατανοούμε ότι σας ενδιαφέρει η ενημέρωση αυτή, καθώς είναι χρήσιμη σε σχέση με το προϊόν ή την υπηρεσία για τα οποία ενδιαφέρεστε. Μην ανησυχείτε πάντως: μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μας ζητήσετε να σταματήσουμε.

Εάν δηλώσετε ότι μπορούμε να σας ενημερώνουμε (ήτοι εφόσον μας δώσετε ρητά την σχετική άδεια), θα σας στέλνουμε μηνύματα προώθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτών μηνυμάτων, με τα οποία θα σας γνωστοποιούμε τις δραστηριότητές μας και θα σας βοηθούμε να βλέπετε και να βρίσκετε τα προϊόντα μας.

Πώς να πάψετε να λαμβάνετε μηνύματα προώθησης από την εταιρεία μαςΑνά πάσα στιγμή μπορείτε να αναστείλετε την αποστολή προωθητικών μηνυμάτων από την εταιρεία μας, ακολουθώντας οποιαδήποτε από τις ακόλουθες μεθόδους:

  • Μέσω των ρυθμίσεων που θα βρείτε στο λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα μας
  • Κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο «κατάργηση εγγραφής» ενός από τα ηλεκτρονικά μηνύματα που σας αποστέλλουμε
  • Επικοινωνώντας με την ομάδα μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@estrella.gr.

Μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία, θα ενημερώσουμε το προφίλ σας, ώστε να μην λαμβάνετε πλέον μηνύματα προώθησης. Παρακαλούμε σημειώστε ότι ενδέχεται να χρειαστούν μερικές ημέρες για την ενημέρωση όλων των συστημάτων μας. Στο διάστημα αυτό ενδέχεται να εξακολουθήσετε να λαμβάνετε μηνύματα από εμάς.

Εάν μας ζητήσετε να σταματήσουμε να σας αποστέλλουμε μηνύματα προώθησης, θα συνεχίσουμε παρόλα αυτά να επικοινωνούμε μαζί σας για ζητήματα εξυπηρέτησης (π.χ. ενημερώσεις για παραγγελίες). Αυτό ενδέχεται να απαιτείται στο πλαίσιο των υπηρεσιών που παρέχονται σύμφωνα με τη συμφωνία που υπάρχει με την εταιρεία μας.

Κενές θέσεις – Ζητούντες εργασία

Η ιστοσελίδα μας περιλαμβάνει έναν τομέα, τον οποίον μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ζητούντες εργασία για να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους και τα στοιχεία τους κάθε φορά που ανακοινώνουμε προσλήψεις.

Η εταιρεία μας είναι υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων που μας παρέχετε στη διάρκεια αυτής της διαδικασίας με εξαίρεση ρητή σχετική αναφορά. Εάν έχετε απορίες για την διαδικασία ή για το πώς χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση:info@estrella.gr.

Τι κάνουμε με τις πληροφορίες που μας δίνετε;

Όλες αυτές τις πληροφορίες που εσείς μας γνωστοποιείτε στην διάρκεια της διαδικασίας αυτής χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνον για να επεξεργαστούμε την αίτησή σας, ή εφόσον κρίνεται απαραίτητο, να συμμορφωθούμε με την κείμενη νομοθεσία και τους ισχύοντες κανονισμούς.

Δεν μοιραζόμαστε καμιά από τις πληροφορίες που μας γνωστοποιείτε, συμμετέχοντας στην διαδικασία πρόσληψης, σε τρίτα μέρη με σκοπό την εμπορία ή την προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών. Δεν αποθηκεύουμε τις πληροφορίες σας εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Οι πληροφορίες που μας παραχωρείτε φυλάσσονται προσεκτικά από εμάς ή/και τους εκτελούντες την επεξεργασία των δεδομένων. Το παραπάνω ισχύει τόσο για πληροφορίες σε ηλεκτρονική, όσο και για πληροφορίες σε έντυπη μορφή.

Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία επικοινωνίας που μας χορηγήσατε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας κατά την επεξεργασία της αίτησής σας.

Χρησιμοποιούμε τέλος τις υπόλοιπες πληροφορίες που μας χορηγήσατε για να αξιολογήσουμε κατά πόσον είστε κατάλληλος/η για την θέση για την οποία έχετε υποβάλει αίτηση πρόσληψης.

Ποιες πληροφορίες σας ζητούμε και για ποιο λόγο;

Δεν συγκεντρώνουμε περισσότερες πληροφορίες από όσες μας είναι απαραίτητες για τον συγκεκριμένο σκοπό και δεν τις διατηρούμε περισσότερο από όσο τις χρειαζόμαστε. Οι πληροφορίες που σας ζητούμε να μας χορηγήσετε χρησιμοποιούνται για να αξιολογήσουμε κατά πόσον είστε κατάλληλος/η προς απασχόληση από την εταιρεία μας.

Δεν είστε φυσικά υποχρεωμένοι να μας χορηγήσετε όλα όσα σας ζητούμε, αλλά εάν αρνηθείτε, ενδέχεται αυτό να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην αίτησή σας.

Στάδιο υποβολής των υποψηφιοτήτων και πρώτη επιλογή

Σε περίπτωση χρήσης του επιγραμμικού συστήματος υποβολής υποψηφιοτήτων της εταιρείας μας, οι αιτήσεις σας συγκεντρώνονται από το Τμήμα Πρόσληψης Προσωπικού.

Σας ζητούμε να μας δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων του ονόματος και των στοιχείων επικοινωνίας σας. Σας ρωτούμε επίσης για θέματα που αφορούν στην προηγούμενη εμπειρία σας, την εκπαίδευση σας, τις συστάσεις που διαθέτετε αλλά και να απαντήσετε σε ερωτήματα που αφορούν στην θέση για την οποία έχετε υποβάλει υποψηφιότητα. Η ομάδα προσλήψεων της εταιρείας μας
αποκτά πρόσβαση σε όλες τις παραπάνω πληροφορίες.

Πρώτη επιλογή υποψηφίων

Οι προϊστάμενοι προσλήψεων επιλέγουν τους πλέον κατάλληλους υποψηφίους για να τους προσκαλέσουν σε συνέντευξη. Στο σημείο αυτό δεν τους κοινοποιείται το όνομα ή τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Αξιολόγηση

Ίσως σας ζητήσουμε να συμμετέχετε και σε άλλες δοκιμασίες πρόσληψης ή να συμπληρώσετε ερωτηματολόγια αξιολόγησης της επαγγελματικής σας προσωπικότητας. Οι πληροφορίες αυτές παράγονται τόσο από εσάς, όσο και από εμάς και, σε αυτή την περίπτωση, φυλάσσονται από εμάς μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης αλλά και μετέπειτα εφόσον προσληφθείτε.

Σε περίπτωση που σας κάνουμε πρόταση απασχόλησης υπό προϋποθέσεις, ενδέχεται να σας ζητήσουμε πληροφορίες για να πραγματοποιήσουμε ελέγχους πριν από την πρόσληψη. Οι έλεγχοι αυτοί ίσως κρίνονται απαραίτητοι για να βεβαιωθούμε για την αξιοπιστία, την ακεραιότητα, την φερεγγυότητά σας και την δυνατότητά σας να εργαστείτε στην Ελλάδα. Σε περίπτωση που απαιτείται υποβολή αίτησης έκδοσης άδειας εργασίας, ίσως απαιτηθεί περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων.

Ειδικότερα και ανάλογα με τις απαιτήσεις της θέσεις, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας χορηγήσετε: αποδεικτικό ταυτότητας, πιστοποιητικό προσόντων, ποινικό μητρώο, δήλωση με την οποία μας ενημερώνετε για τυχόν εκκρεμούσες καταδικαστικές αποφάσεις.

  1. Διαβιβάζουμε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στην Κρατική Υπηρεσία Προσλήψεων, η οποία θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συμπληρώσετε αίτηση Απλού Ελέγχου Ποινικού Μητρώου από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, οι οποίες θα ελέγξουν το αληθές της δήλωσής σας περί εκκρεμουσών καταδικών.
  2. Επικοινωνούμε άμεσα με τα άτομα που είναι πρόθυμα να παρέχουν συστάσεις χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που μας δίνετε στην αίτησή σας για να ζητήσουμε συστάσεις.
  3. Θα σας ζητήσουμε επίσης να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο σχετικό με την κατάσταση της υγείας σας. Με αυτό τον τρόπο αξιολογούμε την ικανότητά σας προς εργασία. Η αξιολόγηση γίνεται μέσω επεξεργαστή (παρακαλώ διαβάστε παρακάτω).

Σε περίπτωση σας κάνουμε τελική προσφορά, θα σας ζητήσουμε και τις εξής πληροφορίες:

  • Στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού για λόγους μισθοδοσίας
  • Στοιχεία επικοινωνίας σε περίπτωση έκτακτου συμβάντος για να γνωρίζουμε με ποιον θα επικοινωνήσουμε εάν έχετε κάποιο έκτακτο συμβάν εν ώρα εργασίας.

Υπεύθυνοι για τις οριστικές αποφάσεις που αφορούν προσλήψεις είναι οι προϊστάμενοι προσλήψεων και τα μέλη του επιτελείου προσλήψεών της εταιρείας μας. Οι αποφάσεις αυτές λαμβάνονται με βάση το σύνολο των πληροφοριών που συγκεντρώσαμε κατά την διαδικασία υποβολής και εξέτασης της υποψηφιότητάς σας.

Χρονική διάρκεια διατήρησης των προσωπικών δεδομένων

Εάν η αίτησή σας για την θέση για την οποία υποβάλατε υποψηφιότητα δεν ευοδωθεί, η εταιρεία μας διατηρεί συνήθως τα στοιχεία που αφορούν την υποψηφιότητά σας τουλάχιστον τρεις (3) μήνες για την περίπτωση που εγείρετε ενστάσεις για την διαδικασία.

Εάν προσληφθείτε, τα προσωπικά σας στοιχεία διατηρούνται ενόσω εργάζεστε για την εταιρεία και για ένα χρονικό διάστημα μετά τον τερματισμό της εργασιακής σχέσης σύμφωνα με την πολιτική περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής που εφαρμόζουμε για το προσωπικό μας.

Ασφάλεια των Προσωπικών σας Δεδομένων

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι ζήτημα ύψιστης σημασίας για την εταιρεία μας.

Εφόσον το καλούν οι περιστάσεις, η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί το HTTPS για να εγγυηθεί την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Παρόλα αυτά, κάθε διαδικασία μεταβίβασης δεδομένων μέσω διαδικτύου ενέχει ένα ελάχιστο ποσοστό κινδύνου.

Όταν εγγράφεστε ως χρήστης τμημάτων ιστοσελίδων σας ζητούν συνήθως να συμπληρώσετε ένα έντυπο εγγραφής. Η διαδικασία εγγραφής περιλαμβάνει δημιουργία ονόματος χρήστη, συνθηματικού και / ή άλλες πληροφορίες ταυτοποίησης. Τα στοιχεία αυτά είναι εμπιστευτικά και δεν πρέπει να τα αποκαλύπτετε ή να τα μοιράζεστε με άλλα άτομα.

Εάν αποκαλύψετε προσωπικά σας στοιχεία ή μέρος αυτών είστε αποκλειστικά υπεύθυνος/η για κάθε δραστηριότητα που συνδέεται με την χρήση τους.

Κάθε φορά, συνεπώς, που δημιουργείτε ένα συνθηματικό για την προστασία του λογαριασμού σας, φροντίστε να είναι ισχυρό, με άλλα λόγια να είναι μεγάλο και να περιλαμβάνει μίγμα γραμμάτων και αριθμών αλλά και πεζούς και κεφαλαίους χαρακτήρες.

Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να διατηρήσουμε τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε ασφαλείς. Δεν μπορούμε ωστόσο να εγγυηθούμε ή να βεβαιώσουμε την ασφάλεια των πληροφοριών που μας αποστέλλετε.

Μεταξύ των μέτρων που εφαρμόζονται για να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών που διαβιβάζονται μέσω της ιστοσελίδας μας ή αποθηκεύονται στα συστήματά μας είναι και τα ακόλουθα:

  1. Χρήση ασφαλών διακομιστών (secure servers),
  2. Χρήση τείχους προστασίας (firewalls),
  3. Χρήση κρυπτογράφησης,
  4. Φυσικοί έλεγχοι πρόσβασης στα κέντρα δεδομένων της εταιρείας μας,
  5. Έλεγχοι πρόσβασης σε πληροφορίες,
  6. Χρήση εφεδρικών συστημάτων,


Σας παρακαλούμε, ωστόσο, να κατανοήσετε ότι δεν υπάρχει τέλειο σύστημα, το οποίο να παρέχει πλήρη εγγύηση προστασίας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή κλοπή.

Σύνδεσμοι προς άλλες ιστοσελίδες

Η παρούσα δήλωση ιδιωτικού απορρήτου δεν καλύπτει τους συνδέσμους που παρέχει η ιστοσελίδα μας για σύνδεση με άλλες ιστοσελίδες, οι οποίες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την συλλογή και χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών από τις ιστοσελίδες αυτές που τις διαχειρίζονται τρίτα μέρη.

Σας προτρέπουμε, συνεπώς, να διαβάζετε τις δηλώσεις ιδιωτικού απορρήτου των ιστοσελίδων που επισκέπτεστε.

Πώς & Γιατί χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας με διάφορους τρόπους, όλα εξαρτώνται από το είδος των δεδομένων και τον σκοπό για τον οποίο τα συλλέγουμε.

Οι πίνακες που ακολουθούν αναλύουν το ζήτημα διεξοδικά και αναφέρονται στο τι κάνουμε και για ποιο λόγο το κάνουμε.

1. Το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Πως χρησιμοποιούμε το Ονοματεπώνυμό σας + τα στοιχεία επικοινωνίας σας (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) Για ποιο λόγο;
Αποστολή μηνυμάτων υπηρεσίας (μέσω SMS, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω της εφαρμογής μας (π.χ. ενημερώσεις για παραγγελίες). Είμαστε υποχρεωμένοι να συλλέξουμε αυτά τα στοιχεία για να μπορούμε να συναλλαχθούμε μαζί σας (π.χ. να επιβεβαιώσουμε μια πληρωμή) εφόσον έχετε συμβληθεί μαζί μας ή για να απαντήσουμε σε πιθανές ερωτήσεις σας.
Παράδοση των αγαθών που αγοράσατε (εφόσον έχετε παραγγείλει από την ιστοσελίδα μας) Είναι απαραίτητο για να μπορούμε να απαντήσουμε στα αιτήματά σας για υποβολή προσφοράς ή για να συνάψουμε συμβάσεις με εσάς.
Αποστολή πληροφοριών σε εσάς μέσω SMS, ηλεκτρονικού ή συμβατικού ταχυδρομείου για νέα προϊόντα και υπηρεσίες Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας. Τις πληροφορίες αυτές τις λαμβάνετε μόνον με τη συγκατάθεσή σας ενώ μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μας ζητήσετε να πάψουμε να σας τις στέλνουμε.
Αποτροπή και ανίχνευση απάτης Για να αποτρέψουμε και να ανιχνεύσουμε απάτες εναντίον σας και εναντίον μας – λυπηρό αλλά εντελώς απαραίτητο.
Εμφάνιση διαφημίσεων κατά την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να δείτε τα πλέον πρόσφατα προϊόντα και τις προσφορές μας
Ανίχνευση των προτιμήσεων σας και αυτών των υπόλοιπων πελατών μας Για να είμαστε βέβαιοι ότι σας προσφέρουμε αυτό που θέλετε και ότι είμαστε ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές μας.

2. Ημερομηνία γέννησής σας

Πως χρησιμοποιούμε την ημερομηνία γέννησής σας; Για ποιο λόγο;
Αποτροπή και ανίχνευση απάτης Αποτροπή και ανίχνευση απάτης εναντίον σας ή εναντίον μας.

3. Ιστορικό της επικοινωνίας σας με εμάς

Ποιες πληροφορίες μας έχετε δώσει, για παράδειγμα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω των εντύπων επικοινωνίας που έχετε συμπληρώσει.

Πως χρησιμοποιούμε το ιστορικό της επικοινωνίας σας με εμάς; Για ποιο λόγο;
Παροχή εξυπηρέτησης και υποστήριξης πελατών Είναι απαραίτητο για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε την μεταξύ μας σύμβαση ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.
Παράδοση των αγαθών που αγοράσατε (εφόσον έχετε παραγγείλει από την ιστοσελίδα μας) Για να ενημερώνουμε την ομάδα μας ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση πελάτη.

4. Πληροφορίες για την συσκευή σας (τηλέφωνο ή φορητό υπολογιστή) που αφορούν το πως χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας

Οι πληροφορίες που μας δίνετε όταν επισκέπτεστε (κατά την περιήγηση) την ιστοσελίδα μας ή χρησιμοποιείτε την εφαρμογή μας, συμπεριλαμβανομένων της διεύθυνσης IP, του είδους συσκευής που διαθέτετε και, εφόσον θελήσετε να μας ενημερώσετε σχετικά, στοιχεία που αφορούν την τοποθεσία σας και το πως χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα και την εφαρμογή μας.

Πως χρησιμοποιούμε τα στοιχεία για το τηλέφωνο ή τον φορητό σας υπολογιστή καθώς και τις πληροφορίες σχετικά με το πως χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα και την εφαρμογή μας Για ποιο λόγο;
Βελτίωση της ιστοσελίδας μας και δημιουργία βασικών επιλογών για σας (π.χ. γλώσσα και νόμισμα) Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή αγοραστική εμπειρία
Προστασία της ιστοσελίδας μας Για να αποτρέψουμε και να ανιχνεύσουμε απάτες εναντίον σας ή εναντίον μας – αλλά και για να εκπληρώσουμε τις νομικές μας υποχρεώσεις που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων

5. Οι απαντήσεις σας σε έρευνες, διαγωνισμούς και προωθητικές ενέργειες

Πως χρησιμοποιούμε τις απαντήσεις σας σε έρευνες, διαγωνισμούς και προωθητικές ενέργειες Για ποιο λόγο;
Διεξαγωγή της έρευνας, του διαγωνισμού ή της προωθητικής ενέργειας Είναι απαραίτητο για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε την μεταξύ μας σύμβαση εφόσον δηλώσετε συμμετοχή.

• Δεν είστε υποχρεωμένοι να μας κοινοποιήσετε κανένα από τα προσωπικά δεδομένα που αναφέρονται πιο πάνω. Η μη κοινοποίηση ωστόσο ενέχει τον κίνδυνο να μην μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας ή κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε σε αυτή και εμείς να μην είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τη βέλτιστη εμπειρία πελάτη.

• Τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε ανωνυμοποίηση και συσσωμάτωση (ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ταυτοποίησή σας). Κατόπιν χρησιμοποιούνται για διάφορους σκοπούς, όπως τον έλεγχο των συστημάτων μηχανοργάνωσης της εταιρείας μας, την έρευνα, την ανάλυση δεδομένων, τη βελτίωση της ιστοσελίδας και της εφαρμογής μας καθώς και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Τέλος, μοιραζόμαστε τα ανωνυμοποιημένα δεδομένα με τρίτα μέρη. Μην ανησυχείτε όμως, δεν μπορούν να σας ταυτοποιήσουν.

Η Νομική Βάση στην οποία εδράζεται η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

• Νομική βάση για ορισμένες από τις χρήσεις των προσωπικών σας δεδομένων (βλ. παραπάνω) παρέχουν κάποιοι από τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων, οι οποίοι μας επιτρέπουν να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά αυτά δεδομένα χωρίς την συναίνεσή σας.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η χρήση των πληροφοριών για την υλοποίηση των μεταξύ μας συμφωνηθέντων ή για να προχωρήσουμε σε ορισμένες ενέργειες μετά από αίτημά σας πριν υπάρξει μεταξύ μας συμφωνία, όπως να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας και να σας παρέχουμε υπηρεσίες υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελάτη.

Το ίδιο ισχύει και για περιπτώσεις (όπως αυτές που περιγράφονται παρακάτω), όπου έχουμε έννομο συμφέρον να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας, υπό την προϋπόθεση της διαφύλαξης των δικαιωμάτων και των συμφερόντων σας, και ειδικότερα:

  1. Για να βεβαιωθούμε ότι ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στην ιστοσελίδα ή στους όρους της παρούσας Πολιτικής Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής.
  2. Για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματική οργάνωση των βάσεων δεδομένων μας αλλά και την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι πελάτες μας προβαίνουν σε αγορές.
  3. Για να διεξάγουμε έρευνες και να αναλύουμε τα δεδομένα σας (συμπεριλαμβανομένων και των πληροφοριών που αφορούν στις αγορές σας), καθώς αυτό συμβάλλει στην καλύτερη κατανόηση των πελατών μας, του προφίλ τους και του τρόπου με τον οποίο αλληλεπιδρούν με την εταιρεία μας.
  4. Για να βελτιώσουμε και να εγγυηθούμε την ασφάλεια της ιστοσελίδας μας (π.χ. για στατιστικές έρευνες, ανάλυση και ανίχνευση/αποκατάσταση βλαβών).

Χρονική διάρκεια διατήρησης των προσωπικών δεδομένων

• Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν διατηρούνται περισσότερο από όσο κρίνεται απαραίτητο να διατηρηθούν, δεδομένου του σκοπού ή των σκοπών (ή συμβατών σκοπών) για τους οποίους αρχικά συλλέξαμε τα δεδομένα αυτά.

• Κάποια από τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να διατηρηθούν και σε περίπτωση που απαιτείται για να εκπληρώσουμε νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις, για την επίλυση διαφορών, την αποτροπή της απάτης και της κατάχρησης καθώς και την επιβολή των όρων και των προϋποθέσεων που έχουμε θέσει.

• Ενδεικτικά:

– Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα ενόσω ο λογαριασμός παραμένει ενεργός (εφόσον έχετε λογαριασμό), ή μέχρι να μας ζητήσετε να πάψουμε να επικοινωνούμε μαζί σας με εξαίρεση την περίπτωση που οφείλουμε να τα διατηρήσουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

– Ενδέχεται να διατηρήσουμε ορισμένες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προκειμένου να εκπληρώσουμε νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις ή να επιλύσουμε μια νομική διαφορά.

– Τέλος, ενδέχεται να διατηρήσουμε διάφορα είδη προσωπικών δεδομένων για διαφορετικό χρονικό διάστημα, εάν το απαιτεί η νομοθεσία (για παράδειγμα, να διατηρήσουμε προσωπικά δεδομένα που αφορούν σε αγορές για περίπου 10 έτη λόγω απαίτησης που συνδέεται με την υποχρέωση παροχής στοιχείων σχετικών με τη φορολογία και τον ΦΠΑ).

• Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τις περιόδους διατήρησης ή τα κριτήρια με βάση τα οποία καθορίζεται η διάρκεια διατήρησης από την εταιρεία μας, επικοινωνήστε μαζί μας στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:info@estrella.gr.

Κοινοποίηση των πληροφοριών / στοιχείων που μας δίνετε

Δεν εμπορευόμαστε και δεν πρόκειται να εμπορευτούμε σε καμία περίπτωση οποιοδήποτε από τα προσωπικά σας δεδομένα διαθέτοντάς τα σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα δεδομένα αυτά περιλαμβάνουν το όνομα, την διεύθυνση κατοικίας σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Η εμπορία των στοιχείων αυτών είναι εκτός του αντικειμένου μας. Η εμπιστοσύνη σας έχει μεγάλη σημασία για μας.

• Παρά ταύτα, μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με τις ακόλουθες κατηγορίες εταιρειών, καθώς διαφορετικά δεν μπορούμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας όπως αυτές περιγράφονται στην παρούσα δήλωση. Ειδικότερα:

  1. Με εταιρείες franchising των καταστημάτων συνεργασίας του δικτύου το οποίο έχει αναπτύξει η Estrella World Street Food. Στις εταιρείες αυτές περιλαμβάνονται όλα τα καταστήματα που έχει αναπτύξει η εταιρία μας με το σύστημα franchising στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Οι εταιρείες αυτές και τα αντίστοιχα καταστήματα τους χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που συγκεντρώνουμε, προκειμένου να συμβάλλουν στην βελτίωση του περιεχομένου και της λειτουργικότητας των ιστοσελίδων μας. Με αυτό τον τρόπο κατανοούμε καλύτερα τους πελάτες και τις αγορές μας και βελτιώνουμε τόσο τα προϊόντα, όσο και τις υπηρεσίες μας. Τα μέλη του δικτύου αλλάζουν κατά καιρούς.
  2. Με επαγγελματίες παρόχους υπηρεσιών, όπως εταιρείες marketing, οι συνεργάτες μας στον χώρο της διαφήμισης και οι πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων που μας προσφέρουν την δυνατότητα να λειτουργούμε ως επιχείρηση.
  3. Με υπηρεσίες πληροφοριών πιστοληπτικής ικανότητας και φορείς επιβολής του νόμου και καταπολέμησης της απάτης, ώστε να συνδράμουμε στην αντιμετώπιση της απάτης.
  4. Με άλλες εταιρείες που ενδεχομένως να εγκρίνετε, όπως δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης (εφόσον αποφασίσετε να συνδέσετε τους λογαριασμούς σε αυτά με την εταιρεία μας) αλλά και παρόχους υπηρεσιών πληρωμής.

• Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν αποκαλύπτουμε προσωπικά δεδομένα χωρίς προηγούμενη συναίνεση. Υπάρχουν, ωστόσο, περιπτώσεις, στις οποίες υποχρεούμαστε να το πράξουμε, όπως για παράδειγμα κατόπιν δικαστικής εντολής, για να συμμορφωθούμε με τις απαιτήσεις τις νομοθεσίας και να εκπληρώσουμε νομικά αιτήματα, να διασφαλιστεί η ορθή απονομή της δικαιοσύνης, να προστατεύσουμε τα ζωτικά σας συμφέροντα, να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας, να διαφυλάξουμε την ακεραιότητα συναφών ιστοσελίδων που διαχειριζόμαστε οι ίδιοι ή αντίστοιχοι φορείς ή θυγατρικές, σε περίπτωση πώλησης, συγχώνευσης, αναδιάρθρωσης, λύσης ή παρόμοιου γεγονότος στο οποίο εμπλεκόμεθα εμείς ή/και οι εταιρείες του δικτύου μας καθώς και οι θυγατρικές και συγγενείς προς εμάς οντότητες.

• Σε περίπτωση κοινής χρήσης δεδομένων, αυτή πραγματοποιείται με την προϋπόθεση ότι οι φορείς στους οποίους κοινοποιούνται τα δεδομένα θα τα χρησιμοποιήσουν μόνον για τους σκοπούς για τους οποίους αρχικά αυτά συγκεντρώθηκαν, καθώς – επαναλαμβάνουμε, δεν επιθυμούμε σε καμία περίπτωση να εκτεθείτε σε άσχημες εκπλήξεις.

• Ενδέχεται εξάλλου να προμηθεύσουμε σε τρίτα μέρη συγκεντρωτικές, ανωνυμοποιημένες πληροφορίες και στοιχεία ανάλυσης για τους πελάτες μας. Πριν το κάνουμε, ωστόσο, φροντίζουμε να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα αυτά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σας ταυτοποιήσουν. Οι ανώνυμες πληροφορίες είναι ανώνυμες.

• Σε περίπτωση που υποχρεωθούμε να κοινοποιήσουμε δεδομένα σε φορείς εκτός ΕΟΧ, θα φροντίσουμε να το πράξουμε με τρόπο που να συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του κανονισμού περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (ΓΚΠΔ).

Τι είναι τα cookies;

Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου (συνήθως αριθμοί και γράμματα) που καταφορτώνεται στον «τερματικό εξοπλισμό» (για παράδειγμα στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας), όταν εσείς (ή άλλος) επισκέπτεστε μιαν ιστοσελίδα από την συσκευή αυτή. Τα Cookies κατόπιν διαβιβάζονται, σε κάθε επόμενη επίσκεψή σας, στην ιστοσελίδα που τα παρήγαγε και είναι χρήσιμα γιατί της επιτρέπουν να αναγνωρίζει την συσκευή του χρήστη και να αποθηκεύει ορισμένες πληροφορίες για τις προτιμήσεις ή προηγούμενες ενέργειές σας.

Ορισμένα cookies είναι απαραίτητα, αφού χωρίς αυτά δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση μιας πληροφορίας μέσω ενός δικτύου ηλεκτρονικών πληροφοριών. Σε άλλες περιπτώσεις τα cookies είναι απαραίτητα για τη παροχή υπηρεσίας μέσω διαδικτύου.

Ορισμένα cookies είναι επιθυμητά για να βελτιώσουν την εμπειρία πλοήγησης. Σε αυτή την περίπτωση ζητούμε την άδειά σας πριν τα χρησιμοποιήσουμε.

Ποια cookies χρησιμοποιούμε;

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τα ακόλουθα cookies:

Τύπος Σκοπός Επωνυμία του Cookie Αποστολέας
Λειτουργικό Τα cookies του Facebook χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την χρηστικότητα της ιστοσελίδας sb reg_fb_gate fr datr .facebook.com
Συγκέντρωση στοιχείων ανάλυσης Τα cookies αυτού του τύπου χρησιμοποιούνται για να κατανοηθούν, να βελτιωθούν και να διερευνηθούν οι επισκέψεις των χρηστών στην ιστοσελίδα μας www.estrella.gr και οι ανάγκες τους με στόχο την βελτίωση της εμπειρίας χρήστη που αποκομίζουν από την ιστοσελίδα μας. Ενδέχεται, για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσουμε cookies για να συγκεντρώσουμε πληροφορίες όσον αφορά τις σελίδες που επισκέπτεται ο χρήστης πριν υποβάλει αίτημα μέσω του εντύπου επικοινωνίας. Τα εν λόγω στοιχεία ανάλυσης δεν κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη. _ga _gat _gid www.estrella.gr.
Google Analytics
Χρησιμοποιούμε την Google Analytics για να μετρήσουμε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας. Η Google εφαρμόζει δική της πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής.. Εάν επιθυμείτε να σταματήσει η Google Analytics να σας παρακολουθεί, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Google Analytics opt-out page.

Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας που αφορούν τα cookies;

Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies, όπως για παράδειγμα ποια cookies έχουν εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας και πώς να τα διαχειριστείτε και να τα διαγράψετε, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.aboutcookies.org ή www.allaboutcookies.org.

Άλλα είδη παθητικής ενημέρωσης που συλλέγουμε

Εκτός των πληροφοριών που μας παρέχετε κατά την χρήση της ιστοσελίδας μας, συλλέγουμε και άλλες πληροφορίες από εσάς με παθητικό τρόπο (χωρίς να τις δίνετε εκούσια) όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Για να συλλέξουμε αυτού του είδους την παθητική ενημέρωση χρησιμοποιούμε μια σειρά τεχνολογιών και μεθόδων συλλογής δεδομένων πλοήγησης. Τα δεδομένα αυτά μας χρειάζονται για διάφορους λόγους, όπως για να παρακολουθούμε τον αριθμό των επισκεπτών που επισκέπτονται τον διαδικτυακό μας τόπο, την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψής τους, την διάρκεια της παραμονής τους και τις σελίδες που βλέπουν. Η παθητική ενημέρωση εξάλλου μας βοηθά να γνωρίζουμε ποιο λογισμικό πλοήγησης χρησιμοποιούν οι επισκέπτες μας, καθώς και την διεύθυνση από την οποία «μπήκαν» στην ιστοσελίδα μας – όπως παραδείγματος χάριν το εάν συνδέθηκαν κάνοντας κλικ σε ένα από τα διαφημιστικά μας μπάνερ. Μέσω της τεχνολογίας αυτής δεν μπορεί να αναγνωριστεί η ταυτότητά σας.

Η παθητική ενημέρωση χρησιμοποιείται συνδυαστικά με άλλου είδους δεδομένα, για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να την προσαρμόσουμε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και να αναλύσουμε τα στατιστικά στοιχεία και τις τάσεις των επισκεπτών μας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν τους διαδικτυακούς τόπους που διαχειριζόμαστε οι ίδιοι και οι εταιρείες franchising των καταστημάτων συνεργασίας του δικτύου το οποίο έχει αναπτύξει η Estrella World Street Food. Από κοινού με τις εταιρείες του δικτύου μας χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές και τις μοιραζόμαστε με τρίτα μέρη, με σκοπό να βελτιώσουμε το περιεχόμενο, τη λειτουργικότητα και την διαχείριση των ιστοσελίδων μας, να κατανοήσουμε καλύτερα τους πελάτες και τις αγορές μας και να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι, εάν δεν έχετε συναινέσει σε αυτό, οι παθητικές πληροφορίες που μας παρέχετε δεν θα συνδυαστούν με πληροφορίες ταυτοποίησης που συλλέγουμε σε άλλα σημεία της ιστοσελίδας μας ή αντίστοιχων ιστοσελίδων που διαχειρίζονται συγγενείς οντότητες ή θυγατρικές μας.

Τα δικαιώματά σας

Απολαμβάνετε μια σειρά δικαιωμάτων που συνδέονται με τα προσωπικά σας δεδομένα. Ειδικότερα:

(i) Το δικαίωμα να ενημερώνεστε για τον τρόπο που χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας στοιχεία,
Οφείλουμε να σας ενημερώνουμε με σαφήνεια όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτός είναι και ο σκοπός της παρούσας Πολιτικής Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής την οποία προσπαθούμε να διατηρήσουμε όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένη.

(ii) Το δικαίωμα πρόσβασης στις προσωπικές πληροφορίες που διατηρούμε και σας αφορούν,
Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για σας, επικοινωνήστε με την ηλεκτρονική διεύθυνση info@estrella.gr ή τηλεφωνήστε στο: +30 2310 272045

Για να επεξεργαστούμε το αίτημά σας θα σας ζητήσουμε αποδεικτικό ταυτότητας ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας στοιχεία στο σωστό άτομο.

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε το αίτημά σας να ικανοποιηθεί εντός ενός (1) μηνός, ή σε περίπτωση πολύπλοκων αιτημάτων, εντός δύο (2) μηνών. Μπορούμε να σας χορηγήσουμε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων σε ηλεκτρονική μορφή.

Εάν, ωστόσο, θεωρήσουμε ότι η συχνότητα των αιτημάτων σας για χορήγηση αντιγράφου προσωπικών δεδομένων δεν είναι εύλογη, ενδέχεται να αρνηθούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. Σε αυτή την περίπτωση, εφόσον διαφωνείτε, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

(iii) Το δικαίωμα να ζητήσετε την διόρθωση ανακριβών προσωπικών πληροφοριών που διατηρούμε και σας αφορούν,
Εκτιμούμε ιδιαίτερα κάθε συνεισφορά εκ μέρους μας που συμβάλει στην ακρίβεια και ενημέρωση των αρχείων μας.

Εάν πιστεύετε ότι οι πληροφορίες που έχουμε για σας είναι ανακριβείς ή ανεπαρκείς, παρακαλούμε ζητήστε μας να τις διορθώσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας σε αυτή την διεύθυνση:info@estrella.gr.

(iv) Το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, να σταματήσουμε να τα συλλέγουμε ή να τα επεξεργαζόμαστε,
Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Το δικαίωμα αυτό δεν είναι ωστόσο απόλυτο.

Παρά την υποβολή αιτήματος διαγραφής εκ μέρους σας, ίσως δικαιούμαστε να διατηρούμε προσωπικά δεδομένα, τα οποία πρέπει να διαθέτουμε, για παράδειγμα α) για να συμμορφωθούμε με τις προσταγές του νόμου (διατήρηση προσωπικών δεδομένων για λόγους υποβολής δηλώσεων ΦΠΑ), και β) σε περίπτωση δικαστικών αξιώσεων εναντίον μας για λόγους υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας.

Εάν μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα θα υποθέσουμε ότι δεν θέλετε να σας ξαναενοχλήσουμε. Για να είμαστε, συνεπώς, σίγουροι ότι δεν θα σας στείλουμε στο μέλλον ενημερώσεις για ειδικές προσφορές (εάν για παράδειγμα έχουμε αγοράσει τα προσωπικά σας δεδομένα από τρίτο μέρος), θα διατηρήσουμε ένα μέρος αυτών που μας είναι απαραίτητο για να αναστείλουμε κάθε επαφή μαζί σας.

Πέραν της περίπτωσης αυτής, η συμμόρφωση με το αίτημά σας είναι γενική και άμεση. Θα καταβάλλουμε δε κάθε δυνατή προσπάθεια να ενημερώσουμε τρίτα μέρη με τα οποία μοιραστήκαμε τα προσωπικά σας στοιχεία σχετικά με το αίτημά σας ώστε να συμμορφωθούν και εκείνα με αυτό.

(v) Το δικαίωμα να μην λαμβάνετε μηνύματα άμεσης πώλησης (direct marketing),

(vi) Το δικαίωμα να αρνηθείτε συγκεκριμένους τρόπους επεξεργασίας εφόσον αντίκεινται στα έννομα συμφέροντά σας,
Δικαιούστε να εγείρετε ένσταση έναντι της χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων από την εταιρεία μας, ακόμα και εφόσον πρόκειται για τα έννομα συμφέροντά μας αλλά και όταν χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την κατάρτιση του προφίλ σας με χρήση αυτοματοποιημένων μέσων.

(vii) Το δικαίωμα να ζητήσετε ανθρώπινη παρέμβαση σε περίπτωση που για την λήψη αποφάσεων που έχουν νομικές ή παραπλήσιες επιπτώσεις για σας χρησιμοποιούνται αυτοματοποιημένα μέσα επεξεργασίας χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση,

(viii) Το δικαίωμα να αποσύρετε, ανά πάσα στιγμή, την συναίνεσή σας για κάθε επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για την οποία απαιτείται συναίνεση,

(ix) Το δικαίωμα να ζητήσετε μεταβίβαση ή μεταφορά στοιχείων από τα προσωπικά σας δεδομένα σε εσάς ή σε άλλους παρόχους υπηρεσιών,
Έχετε δικαίωμα να μεταφέρετε, να αντιγράψετε ή να μεταβιβάσετε τα προσωπικά σας δεδομένα από έναν φορέα (εταιρεία ή άλλη οντότητα) σε άλλον. Εάν επιθυμείτε κάτι τέτοιο, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Σε περίπτωση που μας ζητήσετε να προβούμε σε μεταφορά δεδομένων, θα σας χορηγήσουμε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και μηχανικώς αναγνώσιμη μορφή (π.χ. σε μορφή αρχείου CSV). Μπορούμε να χορηγήσουμε τα προσωπικά δεδομένα απευθείας σε εσάς ή, εφόσον το επιθυμείτε, σε κάποιον άλλον φορέα.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσουμε συστήματα επεξεργασίας, τα οποία να είναι συμβατά με άλλους φορείς. Ενδέχεται συνεπώς ο παραλήπτης φορέας να μην δύναται να χρησιμοποιήσει αυτόματα τα προσωπικά στοιχεία που θα του παρέχουμε.

Όταν υποβάλλετε αίτηση μεταφοράς δεδομένων, καλό είναι για να μας βοηθήσετε να διευκρινίζετε ακριβώς ποια δεδομένα επιθυμείτε να μεταφέρουμε.

(x) Το δικαίωμα να προσφύγετε στην αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).
Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, έχετε ένσταση ή απλώς απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας σε αυτή την διεύθυνση:info@estrella.gr.

Παρακαλούμε λάβετε υπ΄όψιν σας ότι τα δικαιώματά σας υπόκεινται σε περιορισμούς. Μπορούμε για παράδειγμα, εάν μας ζητήσετε να σας χορηγήσουμε πληροφορίες, να σας δώσουμε μόνο πληροφορίες που σας αφορούν και όχι πληροφορίες που αφορούν άλλα άτομα. Σε περίπτωση παραλαβής ενός αιτήματος, ενδέχεται να σας ζητήσουμε στοιχεία ταυτοποίησης καθώς και την απαραίτητη σχετική τεκμηρίωση (δεν θέλουμε για κανέναν λόγο να αποκαλύψουμε πληροφορίες σε λάθος άτομα). Τα μη εύλογα αιτήματα εξυπηρετούνται με εύλογη χρέωση ή άλλως απορρίπτονται.

Αλλαγές στον τρόπο προστασίας της ιδιωτικής σας ζωής

Η ιστοσελίδα μας βρίσκεται υπό συνεχή αναθεώρηση: σε τακτά χρονικά διαστήματα προσθέτουμε νέες λειτουργίες, ανανεώνουμε τα χαρακτηριστικά μας και βελτιώνουμε τις διεπαφές μας. Αυτό σημαίνει ότι περιοδικά ενδέχεται να απαιτείται τροποποίηση της πολιτικής προστασίας της ιδιωτικής ζωής που εφαρμόζει η εταιρεία μας.

Σας παρακαλούμε συνεπώς να ενημερώνεστε τακτικά για τυχόν αλλαγές στην πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής της εταιρείας μας.

Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας

Εκτιμούμε ιδιαιτέρως κάθε πρόταση και, ιδιαίτερα, κάθε σύσταση που αφορά στην βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικές με την παρούσα Πολιτική Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής ή επιθυμείτε να εγείρετε ενστάσεις που αφορούν τον χειρισμό των προσωπικών σας δεδομένων από την εταιρεία μας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας:

Estrella World Street Food
Email: info@estrella.gr
Διεύθυνση: Παύλου Μελά 48 / Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: +30 2310 272045

Pin It on Pinterest