Το Estrella Θεσσαλονίκη Στα Προτεινόμενα Του Γαστρονόμου
Brunch στη Θεσσαλονίκη που αξίζει κάποιος να δοκιμάσει.
Το πρώτο που έκανε το brunch μόδα στην πόλη, και μάλιστα με ένα ξεχωριστό γλύκισμα: το μπουγατσάν, ένα κρουασάν γεμισμένο με την κρέμα της μπουγάτσας, το οποίο σερβίρεται είτε με άχνη και κανέλα είτε με ρευστή σοκολάτα, με κόκκινα ή τροπικά φρούτα. Στο Estrella σερβίρουν μόνο γεύματα σε στυλ brunch όλη την ημέρα.
Κείμενο: Νένα Δημητρίου
Ευχαριστούμε θερμά το γαστρονόμο!